Bemutatkozás

Cégünk egyéni vállalkozásban vállalja Hajdu  márkájú villanybojlerének teljes szervizelését, illetve márkafüggetlen villanybojlerek cseréjét.

A-tól Z-ig.

Vízkőtelenítés, Karbantartás, Új villanybojler telepítés, Régi gáz üzemű vízmelegítő cseréje akár elektromos hálózat kiépítésével együtt villanybojlerre, Garanciával!

Hajdu villanybojlerek teljeskörű szervízelése , korrekt árakon, számlával garanciával ! Szereltesse hozzáértő szakemberrel készülékét, akár azonnal ! Az Anód, fűtőszál, tömítések cseréjét tartalmazza az alap javítás ára ! Kiszállási díj nélkül egész Budapest területén és agglomerációjában ! Villanybojler szerelő jó áron !

Miért válasszon minket ?

82 értékelés alapján.
Andrea Kárpáti
Andrea Kárpáti
30. Március, 2021.
Google ajánlások alapján választottam és nem bántam meg, mert nagyon gyorsan kaptam választ a kérdéseimre, és két nap múlva ki is tudott jönni elvégezni a bojleren a szükséges munkálatokat. Mindezt korrekt áron és minőségben.
Roland Nagy
Roland Nagy
22. Március, 2021.
Villanybojler meghibásodása miatt kerestem fel. Kiderült, hogy a túlzottan lerakódott vízkő miatt már nem javítható meg, így még azon a délelőtt visszajött és felszerelte az új bojlert. Szakszerű, gyors és megbízható. Bátran ajánlom!
Anett Suli
Anett Suli
6. Március, 2021.
Megbízható, nagyon precíz!!
Miklós Molnár
Miklós Molnár
3. Március, 2021.
Tényleg a megbeszéltek szerint teljesített mindent. Pontos időben érkezett és az előre megbeszélt összeg sem változott. Tudom ajánlani.

Nincs meleg víz otthonában, viszont azonnal szüksége lenne rá?

  • Keressen minket bizalommal, a hét minden napján elérhetőek vagyunk.
Milyen jelei lehetnek Hajdu villanybojlerünk nem szakszerű működésének ?
  • Fűtés közben hangos pattogó sistergő hangot ad ki készülékünk.
  • A megszokotthoz képest kevesebb forró vizet szolgáltat vízmelegítőnk.
  • Nem világít a kontroll-lámpa.
  • Kellemetlen szag jön a csap megnyitott meleg víz oldalán.
  • Villanybojlerünkből nem megszokott helyen csöpög, szivárog a víz ( műanyag búra alól, víz csatlakozási pontokon, vagy bojler mögül,tetejéről).

Dósa István Egyéni Vállalkozó

Villanybojlerek cseréje, javítása, teljeskörűen

received_403686776968201

Referencia munkáim: