Fontos információk a bojler javítás kapcsán!

Nem vállalunk részleges javítást, csak anód, csak fűtőszál, vagy csak tömítések cseréjét!

Vízkőtelenítések és javítások során, az esetleges hibák, de főleg balesetek elkerülése érdekében, kompletten cseréljük mindhárom alkatrészt, csak így tudunk garanciát vállalni a munkánkra, illetve a gondtalan, szakszerű működésre! 

Új villanybojler telepítésénél:

  • amennyiben még nincs, bizonyos esetekben KÖTELEZŐ beszerelni RCD kapcsolót (érintésvédelem), közismertebb nevén FI relé, vagy ÁVK,
  • illetve leválasztó kapcsolót (készülékvédelem) a bojler hálózatára, ami egy egyszeri költség, de életet menthet, és garanciafeltétel is például Hajdú bojlereknél!>

Erre a feladatra mi egy úgynevezett “KOMBINÁLT FI RELÉT” alkalmazunk, ami egyszerre teljesíti mindkét feltételt , így nyugodtan használhatja bojlerét, az érintésvédelem, és garanciafeltételek is teljesülnek!
Az fennálló baleseti, és garanciális problémák elkerülése érdekében CSAK így tudjuk elvállalni az ÚJ készülék elektromos hálózatra való csatlakoztatását.

Téves, félrevezető vagy félreinformált kiszállásnál, illetve felmérés után menthetetlennek ítélt lyukas/cserére szoruló villanybojler esetén, 5000 forint hibamegállapítás, illetve kiszállási díjat számolunk fel, amennyiben nem tőlünk rendeli meg a bojler cseréjét.

82 értékelés alapján.
Andrea Kárpáti
Andrea Kárpáti
30. Március, 2021.
Google ajánlások alapján választottam és nem bántam meg, mert nagyon gyorsan kaptam választ a kérdéseimre, és két nap múlva ki is tudott jönni elvégezni a bojleren a szükséges munkálatokat. Mindezt korrekt áron és minőségben.
Roland Nagy
Roland Nagy
22. Március, 2021.
Villanybojler meghibásodása miatt kerestem fel. Kiderült, hogy a túlzottan lerakódott vízkő miatt már nem javítható meg, így még azon a délelőtt visszajött és felszerelte az új bojlert. Szakszerű, gyors és megbízható. Bátran ajánlom!
Anett Suli
Anett Suli
6. Március, 2021.
Megbízható, nagyon precíz!!
Miklós Molnár
Miklós Molnár
3. Március, 2021.
Tényleg a megbeszéltek szerint teljesített mindent. Pontos időben érkezett és az előre megbeszélt összeg sem változott. Tudom ajánlani.

S.O.S gyorsszervíz , akár pár órán belül! Szombat-Vasárnap is dolgozunk ! hívjon most !

EST.

2019