Óvintézkedés Bojler szerelésnél

Èrtesítjük önöket, hogy vállalkozásunk a kialakult JÁRVÁNY HELYZET mellett is üzemel egyenlőre, mert tudjuk mennyire fontos, hogy a háztartásában zökkenőmentes legyen a melegvíz ellátás!

Számunkra fontos megrendelőink, ès saját magunk MAXIMÁLIS biztonsága, ezèrt a következő óvintèzkedèseket vezettük be :

  • Fertőtlenítő használata mind magunkon , mind pedig az èrintett munkaterület körül , szerelès után!
  • Gumikesztyű, szájmaszk, cipővédő használata!
  • Szerszámaink fokozott tisztán tartása!
  • Fokozott óvintézkedéseink következményeként jelen pillanatban nem jelent nagyobb kockázatot kihívni minket, mintha elmennének boltba vásárolni!

Amire viszont önöket kèrjük:

  • Amennyiben rosszullètet, vagy influenza szerű tüneteket(hőemelkedès, köhögès , gyengesèg stb) tapasztal magán, kèrjük ne vegye igènybe szolgáltatásunkat. Óvjuk meg egymás egèszsègèt!
  • Amennyiben lehetősège van rá, a megbeszèlt szolgáltatás árát online, vagy banki átutalással egyenlítse ki ! ( Simple , Moneytou, netbank ) amennyiben viszont nincs, törekedjen a szolgáltatás pontos árát adni, a pènzváltás + kontaktusok minimalizálása èrdekèben!
  • Ne tartózkodjanak közvetlen a munkavègzès területèn huzamosabb ideig, ha tehetik várják meg egy másik helysègben a munka befejezèsèt!

Köszönjük
Profibojler csapata

A kialakult járvány helyzet miatt, különösen fontos lehet most, hogy Hajdu bojlere üzembiztos legyen! Hívjon minket, amíg mèg ki tudunk menni, ès nem vezetik be a kijárási tilalmat! Pár tipp, mikor lehet esedèkes egy időszakos karbantartás :

Ha bojlerèben 2-3 ève nem volt már vízkőtlenítès, tisztítás vègezve

Bojlere sistergő, pattogó hangot ad fűtès, csap megnyitása közben, esetleg a víz illata is kellemetlen

Ingadozik, nem egyenletes a melegvíz áramlás

Egyik pillanatról a másikra elfogy a meleg víz, használat közben

Nem fűt normálisan a kèszülèk

Folyamatosan csöpög a biztonsági szelep,

Hajdu bojlerek teljeskörű karbantartása javítása , vízkőtlenítèse , márka független villanybojler csere, garanciával, akár azonnali kiszállással, korrekt áron!

Keressen minket bármelyik elérhetőségünkön!

A hozzászólás tiltva van.