Hajdu villanybojler vízkőtelenítés, javítás

Hajdu villanybojler vízkőtelenítés, javítás

Ne várja meg míg nagyobb lesz a baj. Ingyenes* kiszállás, hétvégén is, Budapesten és Fejér megye egyes részein.

Rövid határidő

Ne várjon, míg nagyobb lesz a baj. Ma hív holnap ott vagyunk. Hétvégén is.

Garancia

Minden munkánkra teljes körű garanciát vállalunk.

Megbízhatóság

Többszáz elégedett ügyfél, és több mint 200 értékelés Google-ön. Ön sem fog csalódni.

Több mint 200 értékelő

Értékeléseink a Google felületéről

Bátran olvassa el a többit is ide kattintva!

“Vízköves bojler miatt hívtam a profibojlert. Komplett alkatrészgyűjteménnyel érkezett, és mire én átgondoltam volna, hogy miként álljak neki a szerelésnek, már félig ki is volt tisztítva az egész bojler 🙂 Bátran ajánlom mindenkinek, gyors, precíz, korrekt bojleres!”

Udvarhelyi Ádám
“A megbeszélt időpontban érkezett, a problémát gyorsan elhárította, és mikor kiderült, hogy az egyik beépített alkatrész gyári hibás volt szó nélkül kijött újra (hétvégén!), és garanciában cserélte azt. Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is!”

Puskás Mária
“Jó érzéssel tölt el, hogy van olyan szerelő, aki tartja a leegyeztetett időpontot, és körültekintően, alaposan végzi el a munkát. A probléma kitárgyalása után kaptam egy megfelelő árajánlatot, ami kiszállás után sem változott. Összességében az utóbbi időkben a legpozitívabb csalódás volt szolgáltatás-igénybevétel terén.”

google-logo
Tölgyesi Ildikó

Áraink

Előzetes telefonostelefonos felmérés alapján pontos, garantált árajánlatot tudunk adni. Amennyiben egyéb hibás bojleralkatrészt is találunk, alkatrészárban cseréljük. Nincs külön beszerelési díj.

Alap csomag

22 000 Ft

-tól

Normál csomag

26 500 Ft

-tól

Extra csomag

30 000 Ft

-tól
Ezekre az alkatrészekre a munkák 95%-ánál nincs szükség.
Csak a korrekt, transzparens munkavégzés miatt vannak feltüntetve, hogy garantáltan ne érje meglepetés.

Telefonon pontos, garantált árajánlatot kaphat ide kattintva.Telefonon pontos, garantált árajánlatot kaphat ide kattintva.

Nyomáscsökkentő szelep standard (olasz) minőség: 5 000 Ft

Nyomáscsökkentő szelep Extra (Honeywell) minőség: 15 000 Ft

Elektromos vezetékek cseréje, vízkőtelenítés nélkül (bojleren belül): 5 000 Ft

Bojler biztonsági szelep: 5 000 Ft

Sarokszelep: 3 000 Ft

Flexi bekötőcsövek 1/2″: 1 500 Ft/db

Inox bekötőcsövek 1/2″: 5 000 Ft/db

Elektronika (hőfokszabályzó+hőkorlátozó) (EK típus): 5 000 Ft

Hőfokszabályzó ill. hőkorlátozó csere, régebbi (E típus) bojlereknél: 4 000 Ft

Villanybojler alaplap (ha lyukas): 5 000 Ft

Melegvíz merülőcső: 5 000 Ft

Pontos, garantált árajánlat telefonon. Keressen minket bizalommal hétvégén is!

Gyakori kérdések

Ha bojlere nem fűt, csepeg, esetleg hangos vagy ráznak a csapok, leveri a kismegszakítót, akkor érdemes mielőbb átnézetni a készüléket. Az ilyen problémákat az esetek nagy többségében a vízkő okozza, és ez könnyen javítható.

Általánosságban elmondható, hogy 2-3 évente szükséges a villanybojlereket vízkőteleníteni. Ez a víz keménységétől függően kevesebb vagy több is lehet, de nagyjából eddig lehet garantálni a tömítések vízzáró képességét és a magnézium anód megfelelő hatásfokát.

Nem érdemes addig várni amíg már nem fűt, vagy csöpög a villanybojler, mert az az esetek nagy részében többletköltséget fog jelenteni javításnál.

A készülék hosszú élettartama, az áramütéssel járó balesetek megelőzése, illetve a többletfogyasztás elkerülése miatt.

A vízkő a vízből kivált és lerakódott ásványi sók összessége, mely gyakran több tíz centiméter vastagságban lepheti el a fűtőbetétet. A túl nagy mennyiségű vízkő károsítja a belső alkatrészeket, és hatására a víz lassabban melegszik fel.

Ez nemcsak a jelentős villanyszámlában jelentkezik, hanem akár a bojler kilyukadásához is vezethet (egy szétnyílt fűtőszálból eredő elektromos áramütéssel járó balesetről, már nem is beszélve), ami után már csak a csere segít.

Kerülje el ezeket a problémákat, és szervizeltesse rendszeresen villanybojler készülékét!

Villanybojlerünk sok évig hűséges társunk lehet. Az idő előrehaladtával azonban egyre több vízkő gyülemlik fel a készülékben, aminek hatására nemcsak a fűtési teljesítmény romlik jelentősen, hanem egyéb alkatrészek is tönkremehetnek, amelyek megnövelhetik a javítás költségét. Extrém esetekben a bojler kilyukadhat, ami már csak cserével orvosolható, melynek ára egy javítás sokszorosába kerül.

Rengeteg időt, bajlódást spórolhat meg, és bosszús pillanatot kerülhet el, ha szakemberre bízza ezt a feladatot.

Számos alkatrész kapható már ezekhez az villanybojler készülékekhez, amik funkcióra és ránézésre is ugyanolyannak tűnnek, ám korántsem biztos, hogy az ön készülékébe valók.

Sajnos a legképzettebb eladók is gyakran összekeverik egy adott típusú bojler alkatrészeit, és nem megfelelő teljesítményű, tömítésű, fajtájú alkatrészt ajánlanak.

Ekkor összeszerelés után gyakran itt-ott csöpögni kezd a villanybojler, nem tömít rendesen, nem úgy fűt ahogy kellene, nem lehet normálisan szabályozni a hőfokot vagy levágja a kismegszakítót.

Ezzel szemben, ha egy hozzáértő szakembert hív, aki az elvégzett munkájára garanciát is vállal, nincs mitől tartania! Sokkal hatékonyabban és gyorsabban megoldja a készülék problémáját, mint hinné!

Miért válasszon minket?

Akár már ma ott vagyunk

Rövid határidővel dolgozunk, hétvégén is

Megkeresését a hét minden napján este 8-ig várjuk telefonontelefonon, viberen, e-mailben és itt chaten is.
Ne bízza a véletlenre

Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk

Több száz elégedett ügyféllel a hátunk mögött biztos lehet benne, hogy bojlere jó kezekben lesz. Nincsenek rejtett költségek.

Dósa István, a profibojler tulajdonosa

Többéves tapasztalatommal bojler szerelőként nemcsak a vízvezeték-problémákat tudom elhárítani, hanem villanyszerelő alapszakmámnak köszönhetően a hálózatkiépítés sem okoz gondot.

Ne várjon míg nagyobb lesz a baj. Keressen minket bizalommal hétvégén is!