A legnépszerűbb villanybojlerek 50-80-120 literes kivitelben

Elromlott villanybojlere ? Legyen szó javításról, karbantartásról, vagy cseréről, mi vagyunk az Ön villanybojler szerelője! Szervizünk vállal teljeskörű villanybojler szolgáltatásokat, keressen minket bizalommal, akár hétvégén is! Minőségi villanybojler szolgáltatások, garanciával !

Hajdu villanybojlerek

Hajdu villanybojler
Hajdu Aquastic 80 ERP, egy Budapesti lakásban

A Hajdu márkájú villanybojlerek, a mai napig az egyik legnépszerűbb készülékeknek számítanak kis hazánkban, ha elektromos bojlerről van szó, ennek egyszerű oka egyrészt, hogy a mai napig magyarországon gyártják, illetve itthon hozzák kereskedelmi forgalomba a nagy részét, másrészt pedig tartóssága és szerelhetősége kivívja tiszteletét a többi vízmelegítő készülék között. Igaz, nem a legolcsóbb a piacon, viszont normális karbantartás mellett, hosszútávú partnerünk lehet a háztartásban. Egyik legnépszerűbb típusa, az Aquastic család, mely évek óta az egyik legnagyobb példányszámban elkelt bojler magyarországon, de ezen kívűl, a Z ERP, SMART, SMILEY típuscsalád is népszerűségnek örvend a felhasználók körében. Mi most az Aqusatic családdal foglalkozunk egy kicsit

Hajdu aquastic 50 ERP

A család egyik legkisebb tagja. Mini garzon lakásokban, 1 személy tusolására, mosogatására ajánljuk, vagy kozmetikák, fodrász szalonok, barber shopok stb… kézmosás, illetve eszközök eltakarítására ideális lehet. Ára és mérete kedvező, 5 év gyártói garanciával. Nálunk szereléssel, házhozszállítással, 77.000ft-ért otthonába költözhet.

Hajdu aquastic 80 ERP

Best of kategória, szinte minden Budapesti lakás hű tartozéka ez a méretű villanybojler . 2-3 személy tusolására, mosogatására, a legideálisabb társ lehet a mindennapokban. A profibojlernél még tavalyi áron, 80.000ft-tól vállaljuk komplett szerelését, számlával garanciával.

Hajdu aquastic 120 ERP

Egy másik nagyon népszerű méretű villanybojler, ami még gyakran előfordul Budapesti lakásokban. Kisebb családoknak, 1-2 gyermekkel, ideális lehet tusolásra, amennyiben nem folyatjuk feleslegesen hosszú ideig a melegvizet 🙂 . Nagyjából ez az a méret még, ami megfordul ezekben az átlagos méretű belvárosi házakban Budapesten. Ezek a készülékek még nem foglalnak el rengeteg helyet, az általában amúgy is szűk helységekből (pl fürdő, wc ). Ennél nagyobb, 150-200-300 literes Hajdu bojlerek, az esetek döntő többségében inkább családi házakra jellemző, 4-5 tagú létszámnál, vagy felette. Szerelési díja nálunk 90.000ft-tól kezdődik, és mint minden aquastic típusú bojlernél, 5 év gyártói garanciával.

Ariston , és a többi import bojler nagyrésze

Villanybojler
Elnett ENSH 80.Olcsó, de teszi a dolgát.

Természetesen a piac ezen szegmensének is vannak olcsóbb kategóriái, amik átlagban 1 éves garanciával biztosítják melegvíz ellátását háztartásában. Ilyenek például a FAIS, ADMIRAL, LEOV, ELNETT,BOSCH stb készülékek. Se nem ajánlom, se nem beszélek le ezen készülékek megvásárlásáról senkit, hiszen nem mindenki engedhet meg magának egy 50-60 , de akár 100-150 ezer forintos készüléket hirtelen, amikor tönkre megy villanybojlere, ami általában egyik pillanatról a másikra szokott bekövetkezni, ha nem figyel rá megfelelően az ember. Akiknek fontos a hogy minnél olcsóbb legyen egy ilyen készülék, és jobban jöjjenek ki anyagilag, ő nekik tudom ajánlani ezeket a készülékeket. átlag életkora a tartálynak 4-5 év szokott lenni, nem kell csodát várni ezektől a készülékektől, de a dolgukat megteszik. Webolalunkon 60.000ft tól eléhetőek átlagban ezen készülékek telepítési díjai, mérettől és márkától függően.

Amennyiben nem biztos abban, melyik méretű és márkájú villanybojler lehet ideális az ön háztartásába, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi szívesen útba igazítjuk.

Profibojler-az ön szerelője

A hozzászólás tiltva van.