Bojler szerelő Érd és vonzáskörzetében ! Dósa István bojlerszerelő

Gondja akadt villanybojler készülékével Érd és vonzáskörzetében ? Nincs melegvíz, kicsi a nyomás, nem világít a kontrollámpája bojlerének ? Esetleg zárlatos, szikrázik, büdös szag terjeng a készülék körül ? Ne habozzon, hívja a profibojlert, hogy mielőbb szakszerű megoldást találhasson problémájára ! Keressen bizalommal Kontakt menüpontunk alatt itt –> KLIKK vagy pedig hívjon, a hét a bármely napján. Bojler szerelő Érd Dósa István

HÍVÁS

Kemény víz = több vízkő( bojler szerelő szemmel )

Érd és térségének vízkeménységéről tudni érdemes, hogy a 2020-as adatok alapján, közepes kemény/keménynek számító vezetékes ivóvize van. Mi is az vízkeménység ? Egy mondatban, úgy állapíthatjuk meg, hogy egy liter víz mennyi kalcium-oxidot (CaO) tartalmaz. Közepesen keménynek nevezzük, a 80-180 mg/liter CaO tartalmú vizet. Érd ebből a szempontból, 119-193 mgCaO/l-t értéken mozog.
forrás: Érdi Vízművek

Ennek tudatában kijelenthetjük, hogy villanybojlerünket , illetve bármelyik melegvizet előállító háztastási készülékünket, rendszeres időközönként érdemes lehet karbantartanunk, ha megakarjuk őrizni normális hatásfokukat, illetve hosszú élletartamukat is. Ez átlagosan 2-3 évet jelent, amikor is , legalább egy tisztítás, vízkőmentesítést , anód és tömítés cserét illik elvégezni készülékünkön, egyéb esetekben, bojlerünk alkatrészei, nagy mértékben károsodhatnak.

Elhanyagolt hajdu bojler belső tartalma (bojler szerelő Érd)

Előzze meg a probléma kialakulását, mielőtt menthetelen lesz a bojler, és cserére szorul. Az aktív anód hiánya ebben az esetben sokat hozzátehet a bojler tartályának rozsdásodásában, ezért is érdemes, 2-3 évente átnézni villanybojlerünket, illetve amennyiben nem értünk hozzá, átnézetni egy bojlerszerelővel, és akár csak tanácsot kérni, Érd és vonzáskörzetében. Nálunk a profibojlernél, nincs kiszállási díj, sem Érd, és vonzáskörzetében sem, amennyiben tőlünk rendeli meg villanybojlerének javítását ! Sőt! Ajánlott bojler szerelő javítási csomagunk, nem csak a bojler átvizsgálását és vízkőmentesítését tartalmazza, hanem a fűtőszál, az anód, és a tömítések cseréjét is ! Hívjon minket bátran bármelyik elérhetúségünk egyikén, a hét minden napján !

bojlerünk szíve és lelke (bojler szerelő Érd)

Milyen hibák fordulhatnak még elő , amennyiben elhanyagolja villanybojlerét ?

Jobb esetben, amennyiben szerencsés az illető, csak arra lesz figyelmes, hogy nem fűt villanybojlere, ugyanis a sok vízkő ami eltakarja a fűtőszálat a víztértől, túl melegszik, és a bojler védelme, a hőkorlátozó leold. Bojler szerelő szemmel tudom , hogy Érden, és az országban bárhol máshol, ez a legoptimistább esetek egyike. Ezen kívűl szóba jöhet még, a bojler csöpögése, kilyukadása, nyomásingadozás, tönkre ment hőfokszabályzó, vagy akár vezeték elégés, fűtőszál szétnyílás, ami rosszabb esetben áramütéshez is vezethet, illetve találkoztunk már kigyulladt bojlerrel is, Ezek mind mind az elhanyagolt, nem rendszeresen karbantartott villanybojlerekre jellemző tünetek lehetnek. Amennyiben meggyőztük önt a karbantartásnak fontosságáról, és szakemberre bízná ezt a piszkos munkát, a legjobb helyen jár ! Érden ingyenes kiszállásal vállaljuk villanybojler készülékének javítását , karbantartását ! keressen minket bizalommal.

HÍVÁS

Bojler szerelő Érd, Tárnok, Sóskút, Biatorbágy, Budaörs, Százhalombatta, Perbál, Pusztazámor, Etyek, Bicske, Páty, Budapest, Diósd, stb

A hozzászólás tiltva van.